ce te intereseaza?

10 Best Dissertation Editing Services

Fiecare student la teză trebuie să se ocupe de o serie de probleme cu piulițe și șuruburi, de la cerințele departamentale până la alegerea unui consilier. Un mic sfat poate ușura drumul.

Ei bine, înainte de a începe să cauți un consilier de  teză, ar trebui ce este lucrarea de licenta să începeți să evidențiați domeniile care vă interesează și să începeți să urmați cursuri în ele. În această etapă, probabil în anul junior, nu trebuie să vă restrângeți prea mult concentrarea. Alegeți doar un domeniu sau două pe care să le subliniați în cadrul specializării dvs. În istoria artei, aceasta ar putea fi artă modernă sau clasică. În știința politică, ar putea fi relații internaționale sau filozofie politică. Acestea sunt subiecte ample și este posibil să aveți deja câteva interese mai detaliate în ele. În arta modernă, s-ar putea să fiți cel mai interesat de expresioniștii germani sau, alternativ, de artiștii abstracti americani precum Jackson Pollock. În relațiile internaționale, s-ar putea să fii preocupat de relațiile dintre țările bogate și cele sărace, dar dincolo de asta nu ești sigur. E in regula. Vă veți concentra pe un subiect de cercetare specific mai târziu și vă voi ajuta. Deocamdată, ceea ce contează este să obțineți cea mai bună pregătire, deoarece îndepliniți cerințele de la specializare. În acest proces, vei descoperi unele zone care te interesează și altele care nu.

Două tipuri de pregătire contează cel mai mult pentru teza dvs.: aflați mai multe despre domeniul dvs. și aflați mai multe despre redactarea lucrărilor de cercetare.

pregătirea pentru teză prin alegerea cursurilor potrivite

În alegerea cursurilor, cheia este să treceți dincolo de elementele de bază în domenii mai avansate și specializate, deoarece teza dvs. va proveni din aceste domenii specializate. În economie, de exemplu, vă veți baza pe cursuri de bază micro și macro pentru a urma cursuri de economie a muncii, comerț internațional sau piețe de capital – orice vă interesează. În sociologie, ați putea urma cursuri avansate în imigrație, criminalitate sau schimbarea rolurilor de gen. Vei învăța ce contează cu adevărat pentru tine (și ce nu) pe măsură ce pui bazele cercetării tezei tale. De asemenea, veți face lecturi esențiale de fundal, vă veți familiariza cu dezbaterile și veți descoperi problemele fierbinți. Veți căuta puzzle-uri și întrebări care vă interesează.

Sfat: Urmați cursuri avansate în domeniul dvs. Veți explora probleme importante, veți învăța cele mai bune metode de a le studia, veți identifica subiecte de cercetare și veți dezvolta abilități pentru redactarea unei teze.

Pe măsură ce avansați în cadrul specializării, întrebați profesorii și consilierii dacă trebuie să urmați niște cursuri esențiale în alte domenii. În economie, de exemplu, calculul și statistica sunt extrem de valoroase – cu cât mai mult, cu atât mai bine. Pentru istoria europeană, s-ar putea să doriți să urmați un curs de literatura franceză sau filozofia iluminismului. Aceste cursuri „extra” sunt importante în fiecare domeniu. Dar trebuie să întrebi. Facultatea nu te va căuta. Dacă vrei ajutorul lor, ar trebui să-i abordezi cu întrebări clare.

Sfat: Întrebați despre cursurile din afara specializării dvs. care vă completează interesele.

Pentru a obține cele mai bune sfaturi, trebuie să spuneți și ceva despre propriile interese. Dacă sunteți preocupat de sociologia religiei, de exemplu, ați putea urma cursuri conexe în teologie sau antropologie. Aceste cursuri ar fi mai puțin utile pentru studenții la sociologie preocupați de segregarea rasială. Acești studenți ar beneficia mai mult de cursuri de educație urbană, piețe de muncă sau literatură afro-americană. Ideea este simplă. Înainte de a vă lansa în proiectul dvs. de teză, urmați câteva cursuri avansate pentru a aprofunda și a vă extinde cunoștințele despre specialitatea dvs. Ar trebui să continuați să urmați astfel de cursuri pe măsură ce efectuați cercetarea tezei.

lucrările de seminar vă pregătesc să scrieți o teză

De asemenea, doriți să câștigați ceva experiență în redactarea lucrărilor de cercetare. Este mult mai ușor să vă planificați și să vă scrieți teza după ce ați scris câteva lucrări de seminar. Veți ști mult mai multe despre cum să desfășurați cercetări și despre cum să o prezentați eficient. De asemenea, înveți cum să-ți gestionezi timpul pe măsură ce organizezi un proiect independent. Aceste abilități se vor dovedi utile în teza ta.

De asemenea, puteți descoperi că doriți să aflați mai multe despre un anumit subiect. O lucrare de clasă interesantă ar putea fi baza pentru o teză interesantă.

Sfat: Înainte de a începe teza, urmați câteva cursuri care necesită lucrări de cercetare. Ele ar putea fi semințele unui proiect de teză. Chiar dacă nu sunt, vă vor oferi o experiență valoroasă în cercetare și scriere.

Din fericire, majoritatea cursurilor avansate necesită mai degrabă lucrări decât examene. Totuși, unele școli mari se bazează pe examene, chiar și în cursurile de nivel superior, pentru a face față înscrierilor grele. Consultați cerințele pentru anumite clase, cu scopul de a face unele cercetări și de a scrie. Câteva lucrări mai lungi vă vor pregăti pentru proiectul de teză.

În același mod, nu vă încărcați cu trei cursuri care necesită lucrări în același semestru. Dacă toți vin în ziua de marți din săptămâna examenelor, credeți-mă, va fi o epavă urâtă de tren. Echilibrează-ți sarcina.